25 jaar Cyber adviseurs!

Cyber viert 25e verjaardag

‘In 2019 bestaat ons adviesbureau 25 jaar. Dat vieren wij graag samen met u! Als partner van CROW Levende Stad vinden wij het daarom leuk om uw gastheer te mogen zijn voor de Praktijkmiddag Beeldkwaliteit. Op 13 juni heten wij u welkom in het Evertshuis in Bodegraven, op loopafstand van ons kantoor.

Vanaf het allereerste begin zijn wij betrokken geweest bij de CROW-beeldsystematiek. Het doel is altijd geweest om een beter communicatiemiddel te hebben voor het beheer van de openbare ruimte. En dat is gelukt! De beeldmeetlatten zijn zó duidelijk dat je bijna zou denken dat alles voor zich spreekt, en dat je verder nergens meer over na hoeft te denken. Niets is minder waar: goed beheren is heel wat meer dan het afgesproken beeldkwaliteitsniveau bereiken! Af en toe schiet de toepassing van de beeldsystematiek dan ook zijn doel voorbij.

Samen met het CROW hebben wij een intrigerend programma samengesteld waaruit duidelijk wordt dat er ook bij beeldgericht beheer nog veel komt kijken. Graag nodig ik u uit om met de sprekers hierover de discussie aan te gaan.’
– Sjaak van der Vlies – directeur Cyber Adviseurs

Klik hier om u aan te melden