Capaciteitsberekening gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum bereidt de kadernota voor.

Zij vraagt de Cyber adviseurs een capaciteitsberekening te maken voor het team Installaties. Gemeente Hilversum maakte eerder al gebruik van Impact online© voor de berekening van de benodigde capaciteit voor de organisatie van het team Beheer en Onderhoud. Samen met de Cyber adviseurs is nu ook de berekening gemaakt voor de personeelscapaciteit die nodig is voor de werkzaamheden van het team Installaties.

Team installaties draagt zorg voor alle technische installaties, zoals rioolgemalen, evenementenkasten, dynamische binnenstad afsluitingen, fonteinen en parkeergarages. Daarnaast maakt het team ook deel uit van de verschillende programma’s zoals Duurzaamheid, Buurten en Omgevingswet.

Door de reguliere budgetten en projectbudgetten te koppelen aan de rollen, taken en complexiteit van de bijbehorende werkzaamheden is de totale arbeidsbehoefte per periode te berekenen.

Op deze manier kan de gemeente inzichtelijk maken wat er nodig is voor het organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden van het team Installaties.

Wilt u ook weten wat de adviseurs van Cyber voor u zouden kunnen betekenen en berekenen. Neemt u dan contact met ons op: Bart Rutten 06 – 5202 1864

Op de hoogte blijven van nieuws en projecten? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.