Over Cens-or

Cens-or is uw partner voor arbeidsbemiddeling, coaching en personeelsontwikkeling en richt zich op professionals in de leefomgeving. In deze leefomgeving volgen veranderingen elkaar momenteel snel op. Dit komt niet alleen door politieke invloeden en aangescherpte milieueisen, maar bijvoorbeeld ook door de vergrijzing en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Deze ontwikkelingen stellen steeds hogere eisen aan uw beheerorganisatie en de professionals die hierin werkzaam zijn. Het oplossen van zowel kwalitatieve als kwantitatieve personeelsvraagstukken vereist niet alleen specialistische kennis van het HR-vak, maar ook van (het beheer van) de leefomgeving.

Maatwerk
En daarin kan Cens-or een belangrijke rol spelen. Wij bieden, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, op maat gesneden oplossingen voor een breed scala aan HR-vraagstukken. Hierbij ligt onze focus op personeelsvraagstukken van organisaties die werken in de wereld van de leefomgeving.

Door de samenwerking met collega’s van andere merken binnen Cyber, hebben we een enorme kennis van het beheer van de leefomgeving. Gecombineerd met onze no-nonsense benadering, ons uitgebreide netwerk en de samenwerking met onze opdrachtgevers, creëren we vaak verrassende oplossingen. Of het nu gaat om een detachering voor een project, werving en selectie of coaching; het is allemaal mogelijk!

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor ons netwerk? Neem dan contact op met Astrid Hoevenagel via 06-15898647 of astrid.hoevenagel@cens-or.nl.

Kenmerkende diensten:
Arbeidsbemiddeling, detachering voor interim-opdrachten of tijdelijke projecten, werving en selectie, coaching en begeleiding, DISC-assessment, personeelsontwikkeling.