Cyber gaat verhuizen

Cyber Adviseurs gaat verhuizen en breidt het aantal locaties uit van twee naar drie. Concreet betekent dit dat Cyber vanaf 29 november vanuit drie locaties opereert: Deventer, Alphen aan den Rijn en Zwolle. Daarmee komt de locatie in Bodegraven te vervallen en blijft de locatie in Zwolle bestaan.

Vanaf eind november opereert Cyber vanuit drie verschillende locaties. Zo vestigt de adviestak van Cyber zich in Kantoorcomplex De Nieuwe Poort in Deventer en werken Cens-or en iFocus vanuit Alphen aan den Rijn. De vestiging in het Dominicanenklooster in Zwolle blijft bestaan.

Eén bedrijf
Marcel Aarnink, directeur van Cyber Advies, licht toe waarom deze stap wordt gezet. “Belangrijkste reden is dat we dichtbij onze klanten willen zitten. Omdat we landelijk werken wordt hierdoor de spreiding beter. Daarnaast hebben we met Deventer een locatie gevonden van waaruit we verder kunnen groeien; het ligt centraler in het land en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.”

Marcel benadrukt daarbij dat Cyber één bedrijf blijft en dat de verschillende Cyber-onderdelen onderling met elkaar blijven samenwerken. De ambitie is dat eind volgend jaar nog een locatie in het zuiden van het land wordt geopend voor de adviestak van Cyber. “We zitten te denken aan de omgeving van Den Bosch. Voorwaarde is wel dat we verder groeien. Gelukkig zijn we daar al volop mee bezig!”