Over Cyber

Cyber Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de openbare buitenruimte. Al meer dan dertig jaar werken we voor verschillende organisaties.

Adviseurs voor buitenruimte en organisatie

Ons team bestaat uit professionals met veel praktijkervaring in verschillende disciplines. We zijn snel en effectief inzetbaar. We gebruiken praktische tools en innovatieve instrumenten in ons werk. De combinatie van specifieke deskundigheid en ruime ervaring maakt Cyber Adviseurs tot de ideale partner. We nodigen u uit om de samenwerking aan te gaan.

‘Cyber levert kristalhelder advies over alle facetten van de openbare ruimte.’

Wat Cyber zo bijzonder maakt, is de combinatie van advisering over buitenruimte en organisatieontwikkeling. Hierin is Cyber uniek in Nederland. We maken niet alleen mooie plannen voor het beheer van de buitenruimte, maar we organiseren ook de afdelingen die ervoor zorgen dat het mooi blijft.

Cyber Adviseurs bestaat ruim dertig jaar. Inmiddels bedienen we ongeveer 25% van de gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn we actief voor werkvoorzieningschappen, waterschappen, woningcorporaties en commerciële uitvoeringsorganisaties (aannemers).

Cyber Adviseurs kent drie belangrijke drijfveren:

  • Het creëren van een functionerende en inspirerende openbare ruimte, waar u en wij gelukkig van worden.
  • Het ontwikkelen van resultaatgerichte organisaties, waar het prettig werken is en waar ook aandacht is voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben.
  • Het realiseren van buitenruimtes en organisaties waar publieke middelen goed worden besteed.

De maatschappij verandert snel, de daaruit voortvloeiende vraagstukken eveneens. De oplossingen van gisteren volstaan niet meer voor de problemen van nu. Creativiteit en innovatie zijn meer dan ooit noodzakelijk voor het realiseren van toekomstgerichte oplossingen. Transparantie in overheidsuitgaven is niet langer wenselijk; het is bittere noodzaak.

Zo werken wij

Objectiviteit, transparantie, afspraak is afspraak en verbinding van theorie en praktijk. Het zijn de kernwoorden van onze manier van werken. Wij overzien de ontwikkelingen in het werkveld en verbinden die met de praktijk bij de klant.

Ontstaan

Cyber is in 1994 ontstaan door de splitsing van Stijlgroep in Cyber en Stijlgroep. Cyber heeft haar roots in de tuin- en landschapsinrichting en kreeg daarmee het groene imago mee. Door de jaren heen heeft Cyber zich ontwikkeld in alle facetten van de buitenruimte, tot het integrale imago dat Cyber nu heeft. Cyber is sinds 1996 een besloten vennootschap (BV) en is sinds 2001 een dochter van Van der Vlies Holding en
F. Bouwman Holding BV.

Onder de Cyber-groep vallen de volgende dochterondernemingen:

  • Cyber BV (adviseurs in buitenruimte en organisatie)
  • Cyber Projects (innovatie en systemen)
  • Cyber Advies
  • iFocus (kwaliteit en informatie)
  • Cens-or (Arbeidsbemiddeling in buitenruimte)