Onze partners2018-08-25T20:49:47+00:00

Onze partners

Cyber werkt samen met een aantal vaste partners op specifieke thema’s.

www.cens-or.nl
Cens-or heeft ruime kennis van de openbare ruimte en is gespecialiseerd in het vinden van professionals met kennis van die openbare ruimte. Wij kennen het vakgebied en weten waar behoefte aan is. Dit geeft ons een enorme voorsprong bij het zoeken naar de juiste match. Met ons ‘Fingerspitzengefühl’ selecteren we de juiste kandidaat voor de juiste functie. Dit resulteert in prima resultaten en tevreden opdrachtgevers.

Cens-or bestaat al ruim twintig jaar (Osiris en Cyber). Inmiddels bedienen we ongeveer 25% van de gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn we actief voor werkvoorzieningschappen, waterschappen, woningcorporaties en aannemers.

www.context-adviseurs.nl
ConteXt verzamelt relevante informatie om een dataset samen te stellen die ten dienste staat van het uitwerken van de opgave en het geven van oplossingsrichtingen. De kwaliteit van de analyse gaat niet uit van het aantal kaarten dat er is, maar wel aan het aantal met relevante informatie dat het verschil maakt.

Elke locatie, wijk, stad of regio bezit een verborgen potentie. Die potentie bloot leggen en benutten, is voor iedere gemeente, bewonersorganisatie of instelling die betrokken is bij de fysieke leefomgeving, essentieel. Bij de vitalisering van de woonomgeving, de voorbereiding van een visie of van een omgevingsplan, is dit immers een absolute voorwaarde.

Dit blootleggen en benutten is echter een kunst op zich. ConteXt verstaat als geen ander deze kunst.