Opleidingen en training

Onze CROW-gecertificeerde schouwcoördinator geeft samen met ervaren adviseurs praktijkgerichte trainingen en opleidingen. Op die manier laten we onze klanten kennismaken met de beeldsystematiek en kunnen we ze klaarstomen voor een CROW-examen.

Training ‘Beeldgericht werken in de praktijk’

Steeds meer gemeenten werken bij het onderhouden van de openbare ruimte met beelden en beeldbestekken. Dat betekent een nieuwe denk- en werkwijze voor de uitvoerende dienst en de gemeentelijke organisatie. Maar hoe werkt beeldgericht werken eigenlijk in de praktijk? Hoe hou je grip op de vereiste kwaliteit, hoe richt je je organisatie in op ‘beeldgericht werken’, wat heb je nodig en hoe pas je beeldgericht werken in je dagelijkse werkzaamheden toe? Cyber geeft al ruim 10 jaar trainingen over dit onderwerp.

Deze tweedaagse training biedt handvatten om beeldgericht werken in de praktijk te brengen. De training start met een introductie over beeldgericht werken en een praktijkschouw. Het tweede gedeelte gaat in op ‘schouwen, wat levert het voor mijn werk op?’ De rollen van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer veranderen: wat zijn die rollen? Hoe werk je samen aan het beste resultaat? Wat betekent dit voor de bedrijfsvoering?

De training is bedoeld voor iedereen die beeldgericht wil gaan werken of meer wil weten over dit onderwerp. Denk aan voormannen, beheerders, medewerkers uitvoering, aannemers, beleidsmakers.

Inschrijven kan via www.cyber-adviseurs.nl, info@cyber-adviseurs.nl of neem contact op met ons kantoor in Bodegraven op telefoonnummer: 0172 63 17 20.

Opleiding gecertificeerd CROW inspecteur beeldkwaliteit

Sinds 2016 is het mogelijk examen te doen bij CROW om gecertificeerd inspecteur beeldkwaliteit te worden. Het doel van deze certificering is professionalisering van inspecties en schouwen van beeldkwaliteit. Het bezitten van het certificaat zal steeds meer de norm worden voor het toezichthouden op beeldbestekken.

Onze opleiding
Ter voorbereiding op dit examen biedt Cyber een tweedaagse opleiding inspecteur beeldkwaliteit aan. Na deze opleiding ga je beslagen ten eis het examen in.  We behandelen zowel de theorie als het praktijkgedeelte voor het examen.

Kwaliteitscatalogus openbare ruimte 2018
In onze opleiding hanteren we de Kwaliteitscatalogus openbare ruimte 2018 van CROW. Dit is de nieuwe standaard bij beeldbestekken.

Voor wie is de opleiding?
De opleiding is bedoeld voor iedereen die de beheerkwaliteit van de buitenruimte meet of toezicht houdt op de beheerkwaliteit van de buitenruimte en hiervoor officieel gecertificeerd wil worden door CROW. Opleiding en certificering is daarom vanuit overheden en aannemerij interessant.

Aanmelden?
Aanmelden kan via www.cyber-adviseurs.nl, info@cyber-adviseurs.nl of neem contact op met ons kantoor in Bodegraven op telefoonnummer: 0172 – 63 17 20.

Vanaf 8 deelnemers is training op locatie mogelijk.