Abonnement Impact

U krijgt online toegang tot Impact Online via een abonnement. Met dit abonnement kunt u op ieder gewenst moment en vanaf elke gewenste plek gebruikmaken van het programma en zelf berekeningen of planningen maken. Impact Online vraagt daarbij geen specifieke capaciteit van uw netwerk; alleen een internetverbinding.

Cyber ondersteunt en begeleidt u graag bij het werken met en op maat maken van Impact Online. Wij helpen u dan ook graag bij vragen of onduidelijkheden. Daarnaast verzorgen wij trainingen en opleidingen, waarbij u kennismaakt met de mogelijkheden van het programma en leert hoe u het zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor uw organisatie.

Heeft u behoefte aan een training op een specifiek onderdeel? Dan kan dat uiteraard ook. Bovendien kunt u een training aanvragen voor een hele organisatie, een afdeling, een groep medewerkers of een individu. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en stellen indien gewenst een opleiding op maat samen.

Daarnaast voeren wij ieder jaar een onderhoudsbeurt uit, zodat u optimaal gebruik kunt blijven maken van alle mogelijkheden die het programma te bieden heeft. Dit wordt vastgelegd in het contract.

Kort samengevat biedt een abonnement u de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid tot dagelijks gebruik van Impact Online en het zelf maken van berekeningen en planningen.
  • Service en ondersteuning bij vragen of onduidelijkheden.
  • Trainingen en opleidingen voor een optimaal gebruik van Impact Online.
  • Een jaarlijkse onderhoudsbeurt (vast in contract).

Wilt u ook weten wat de adviseurs van Cyber voor u kunnen betekenen en berekenen. Neemt u dan contact met ons op: Bart Rutten 06-5202 1864

Op de hoogte blijven van nieuws en projecten? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.