organisatie1
beleidenbeheer1
geldenkwaliteit1
osten- en arbeidscalculatie1
Kwaliteitsmeting1
Monitoringsplan1
Gebiedsontwikkeling1

Kosten- en arbeidscalculatie

Om de kosten en kwaliteit van het beheer van de openbare ruimte in balans te brengen, is inzicht nodig. Cyber ontwikkelde hiervoor Impact Online©, een calculatie- en scenariomodel voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Impact Online© stelt u in staat om per kwaliteitsniveau (gebaseerd op CROW, A+ t/m D) snel en eenvoudig inzicht te krijgen in zowel de financiële middelen, arbeidsbehoefte als indirecte kosten. Daarnaast maakt het model het mogelijk om met bestuur en bewoners te communiceren over de kosten en kwaliteit van de openbare ruimte.

Kosten-arbeidscalculatie

De gegevens in het online programma staan centraal opgeslagen en kunnen door meerdere gebruikers worden geraadpleegd of bewerkt. Met de door u gekozen slimme selectie- en rapportage-instellingen, is de applicatie geschikt voor communicatie met zowel het bestuur (op hoofdlijnen) als de werkvloer (details).

Impact Online© ontzorgt. We combineren het beste van twee werelden: landelijke normen en kengetallen van Cyber Adviseurs worden gecombineerd met lokale gegevens en specificaties van uw organisatie.

Projecten

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.