organisatie1
beleidenbeheer1
geldenkwaliteit1
osten- en arbeidscalculatie1
Kwaliteitsmeting1
Monitoringsplan1
Gebiedsontwikkeling1

Kwaliteitsmeting

U kunt uw euro’s maar één keer uitgeven en u wilt daarom weten waar dat het meeste rendement oplevert. iFocus, de schouwafdeling van Cyber, is dé partner op gebied van beeldkwaliteit. iFocus brengt u snel, kundig en objectief inzicht in de kwaliteit van de leefomgeving. Dit doen we door metingen uit te voeren en de meetresultaten te verbinden aan andere informatiebronnen. Op basis van een snelle analyse krijgt u gerichte adviezen om de kwaliteit op peil te brengen of te houden. We werken hierbij samen met het Apptimize Platform, schouwsoftware die gebruiksvriendelijk is en meetresultaten helder visualiseert. Onze cartoTool (GIS viewer) gebruiken we om meerdere databronnen te combineren, bijvoorbeeld over beleving / tevredenheid, de Leefbaarometer en onze CROW-metingen.

Dit doen we niet alleen in de openbare ruimte, maar ook in wooncomplexen van wooncorporaties, zorginstellingen, openbaar vervoerlocaties en -voertuigen. Doordat we dat op basis van de objectieve beeldsystematiek (conform CROW) doen, spreken we een gemeenschappelijke taal. Dit draagt bij aan een integrale aanpak met meerdere partijen. Samen werken we aan de kwaliteit van de leefomgeving. Zowel op gebied van beheer, inrichting als gebruik / beleving. Als u uw eigen medewerkers (verder) wilt opleiden in beeldgericht werken bent u bij iFocus ook aan het juiste adres.

Uniek aan iFocus is dat we de juiste kennis en mogelijkheden in huis hebben om u op het brede vlak van (beeld)kwaliteit van dienst te zijn.

 

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.