25 jaar Cyber Adviseurs

‘We hebben de wereld niet veranderd…
maar wel iets in beweging gebracht’

“Cyber is jarig en omdat wij wel van een feestje houden, willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom staan we stil bij de afgelopen 25 jaar. Jaren waarin er niet alleen in ons vakgebied veel is veranderd, maar ook Cyber een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Zo is beheer inmiddels veel meer dan alleen het onderhouden van de openbare ruimte. Het sociale aspect en de leefbaarheid in een buurt zijn belangrijker dan ooit. Beheer is een volwaardig vakgebied geworden en leefbaarheid is het nieuwe sleutelwoord.

Op de kaart
Het zijn ontwikkelingen waar wij ons altijd actief voor hebben ingezet. Het is altijd onze missie geweest om de leefomgeving prettiger te maken en het beheer in Nederland op de kaart te zetten. En dat is ons aardig gelukt. We hebben de wereld niet veranderd, maar we hebben zeker in het beheer van de leefomgeving iets in beweging gebracht!

Zo zijn we vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de CROW-beeldsystematiek. Tot op de dag van vandaag werken veel gemeentes, onze belangrijkste klanten, in de openbare ruimte met beelden. En daar zijn we best wel trots op.

Maar we zijn ook trots op onze vier merken: Reflex, Impact, iFocus en Cens-or. En natuurlijk op onze medewerkers, die niet alleen passie hebben voor hun werk, maar ook multi-inzetbaar zijn. Gemeentes zijn dol op onze mensen!

Mooie projecten
Samen met onze mensen hebben we in al die jaren mooie projecten uitgevoerd en innovatieve producten ontwikkeld. Een crisis overwonnen en een trouwe klantenkring opgebouwd. Gemeentes en provincies ‘door elkaar geschud’ en woningcorporaties de ogen geopend. En dat allemaal met hetzelfde doel: samen de leefomgeving een stukje mooier maken!

Vanaf deze plaats willen we dan ook iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd, en van Cyber het mooie, creatieve en innovatieve bedrijf heeft gemaakt dat we nu zijn. We hopen er samen met u nog de nodige jaartjes tegenaan te gaan!”

Proost!

Sjaak van der Vlies & Frans Bouwman