Opleiding gecertificeerd CROW Inspecteur Beeldkwaliteit

Cyber biedt in maart en april weer een tweedaagse opleiding aan, ter voorbereiding op het CROW-examen voor gecertificeerd Inspecteur Beeldkwaliteit. Tijdens deze cursus, bedoeld voor iedereen die de beheerkwaliteit van de buitenruimte meet of controleert, wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld.

CROW biedt sinds 2016 examens aan voor gecertificeerd Inspecteur Beeldkwaliteit. Doel van deze certificering is inspecties en schouwen van beeldkwaliteit te professionaliseren. Het certificaat wordt steeds meer de norm voor het toezicht op beeldbestekken.

Onze opleiding
Ter voorbereiding op dit examen biedt Cyber op 19 maart en 2 april 2019 weer de tweedaagse opleiding Inspecteur Beeldkwaliteit aan. Na deze opleiding, waarin zowel de theorie als praktijk wordt behandeld, gaat u goed voorbereid het examen in. De data voor de opleiding sluiten aan op het theorie-examen van CROW.

Kwaliteitscatalogus
In onze opleiding hanteren we de ‘Kwaliteitscatalogus openbare ruimte 2018’ van CROW. Dit is de nieuwe standaard bij beeldbestekken.

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor iedereen die de beheerkwaliteit van de buitenruimte meet of controleert en hiervoor officieel gecertificeerd wil worden door CROW. De opleiding en certificering zijn daarom interessant voor overheden en aannemers. Vanaf acht deelnemers is training op locatie mogelijk.

Aanmelden?
Meld u aan door een mail te sturen naar info@cyber-adviseurs.nl of bel ons: 0172 – 63 17 20.