i-FOCUS

I-Focus is dé partner op het gebied van de beeldkwaliteit van (semi-)openbare ruimtes. I-FOCUS meet en analyseert de beeldkwaliteit, adviseert hierover en geeft trainingen. Met de resultaten van I-FOCUS heeft u snel en overzichtelijk in beeld wat de kwaliteit is en welke verbeteracties nodig zijn. Uniek is dat I-FOCUS de juiste kennis en mogelijkheden in huis heeft om u op het brede vlak van beeldkwaliteit van dienst te zijn.

Het gaat niet alleen om beheer, maar ook om inrichting en gebruik. Het werkveld omvat onder andere de openbare ruimte, winkelcentra, stationsomgevingen, terreinen van zorginstellingen en wooncorporaties, en OV-voertuigen. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, vastgoedeigenaren, kennisinstituten en zorginstellingen.

I-Focus is onderdeel van Cyber Adviseurs voor buitenruimte en organisatie.

Ons team

I-Focus bestaat uit gedreven vakmensen die over een schat aan schouw- en advieservaring beschikken. Doordat wij een grote groep vaste schouwers en adviseurs in dienst hebben, zijn wij snel en effectief inzetbaar. De schouwers van I-Focus zijn opgeleid in de beeldkwaliteitsystematiek en hebben veel ervaring. Daardoor staat I-FOCUS garant voor objectieve en deskundige kwaliteitsmetingen.

Cens-or

Trijntje Tilstra

Marian Kunst – van der Wulp

Hessel Jan Randeraad

Marlies van Damme

Ton van Burik

Cens-or

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.