Corporatiedag Aedes 2019

De hoe bij de horens vatten

Workshop iFocus op de corporatiedag.

Hoe bundelen we onze krachten? Hoe brengen we samen de toekomst van sociale huisvesting nóg dichterbij? Hoe laat je verandering plakken? Hoe koop je slim en professioneel in? Hoe zorg je dat huurders prettig en veilig zelfstandig kunnen blijven wonen? Hoe kun je waterstof inzetten als energiebron? Hoe? #Hoedan

Er staat veel op stapel bij woningcorporaties en bij al die partijen waarmee we samenwerken. De Nederlandse samenleving verwacht veel van ons.
Hoog tijd om je te laten inspireren op de Corporatiedag 2019! Kom je ook?

Meer informatie

Één bedrijf, vier merken

Beheer van de leefomgeving is een breed werkgebied. Cyber werkt eraan in vier merken:

  • iFocus: kwaliteitsbeoordeling leefomgeving
  • Reflex: organisatie- en beleidsadvies
  • Impact: capaciteit en financiën
  • Cens-or: arbeidsbemiddeling in buitenruimte

Inzicht in kwaliteit en ontwikkeling van de leefomgeving, dat is wat iFocus objectief meet en analyseert. De unieke combinatie met Cyber adviseurs maakt dat wij op basis van uw vraag en behoefte analyses maken. Die brengen focus aan, om de juiste keuzes om de leefomgeving te verbeteren te maken.

De leefomgeving reikt verder dan de grenzen van de openbare ruimte. Ook woningcorporaties maken nu de omslag om op basis van beeldkwaliteit, het bezit en bijbehorende buitenruimte te meten. Zij volgen hiermee de ontwikkelingen die al zijn toegepast in de openbare ruimte, winkelcentra, en stationsomgevingen.