Vacature adviseur leefomgeving

Bij ons werken professionals die de spil zijn tussen vraag en aanbod. Om de kracht van “de voeten in de klei houden” uit te breiden, willen we ons versterken met een adviseur/projectleider met verstand van de techniek van beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Bekendheid met beheer- en organisatiekosten is hierbij noodzakelijk. Deze kennis is binnen Cyber van grote waarde: kosten, financiële ruimte en capaciteitsbehoefte komen in bijna al onze adviezen terug.

Cyber is al 30 jaar een toonaangevend adviesbureau voor de leefomgeving. Vanuit het beheer van de fysieke buitenruimte zijn wij de laatste 10 jaar aan de weg aan het timmeren om de input en output toepasbaar te maken voor de leefomgeving. Maar we blijven met onze voeten in de klei. We zijn dan ook met deze gedachte in staat geweest om innovatieve producten te maken. Wij adviseren onze opdrachtgevers over vraagstukken betreffende organisatie, financiën, planning, capaciteit en interacties tussen de burger en beherende organisaties. Onze opdrachtgevers adviseren we over het spanningsveld tussen kwaliteit versus het beschikbare budget en haalbaarheid. Dit is een uitermate boeiend en actueel spanningsveld.

“Zicht voor mens en bedrijf in de leefomgeving”

Hoe kan je de (beeld)kwaliteit van de leefomgeving helder in beeld brengen en beheren? Hoe houd je het overzicht over de veelheid van (financiële) gegevens? Cyber levert concrete producten en instrumenten die besturen in staat stellen optimaal besluiten te nemen en beheerders in staat stellen optimaal sturing te geven aan het beheer.

Ter ondersteuning van onze advisering maken wij gebruik van ‘Impact online’ en ‘ProVit online’. Dit zijn door Cyber ontwikkelde rekenmodellen waarmee de optimale balans tussen efficiëntie, kwaliteit, kosten, arbeidsbehoefte en indirecte uren wordt gemaakt.

Het profiel van de adviseur / projectleider ziet er als volgt uit:

  • Je bezit een HBO diploma gericht op management van de openbare ruimte.
  • Je hebt ruime ervaring in het vaktechnische werkveld IBOR, bij voorkeur ook ervaring met contractvorming, werkvoorbereiding en calculatie gericht op de meerdere onderdelen van de openbare ruimte.
  • Je houdt van cijfermatige vraagstukken gekoppeld aan beleid en beheer, die een appél doen op je creativiteit, nieuwsgierigheid en doortastendheid
  • Je hebt de vaardigheden om de juiste keuze te maken en vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk/probleem te kijken en de klant hierover te adviseren
  • Je vindt een positieve werksfeer, innovatie van producten, teamwerk, ondernemen en kwaliteit leveren belangrijk en draagt daar graag aan bij.

Wij bieden

Cyber is een adviesbureau met goede arbeidsvoorwaarden. We werken aan afwisselende projecten in verschillende teams. We maken innovatieve producten. Er wordt in jou als collega op verschillende manieren geïnvesteerd. De standplaats is Bodegraven en/of Zwolle. Een praktijkcase maakt onderdeel uit van de procedure.

Neem voor meer informatie contact op met Frans Bouwman frans.bouwman@cyber-adviseurs.nl of Astrid Hoevenagel astrid.hoevenagel@cyber-adviseurs.nl (0)172 631 720