Ben jij de adviseur/projectleider met cijfermatig inzicht die wij zoeken?

Bij ons werken professionals die de spil zijn tussen vraag en aanbod. Om de kracht van “de voeten in de klei houden” uit te breiden, willen we ons versterken met een adviseur/projectleider met verstand van de techniek van beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Bekendheid met beheer- en organisatiekosten is hierbij noodzakelijk. Deze kennis is binnen Cyber van grote waarde: kosten, financiële ruimte en capaciteitsbehoefte komen in bijna al onze adviezen terug.

Cyber is al 30 jaar een toonaangevend adviesbureau voor de leefomgeving. Vanuit het beheer van de fysieke buitenruimte zijn wij de laatste 10 jaar aan de weg aan het timmeren om de input en output toepasbaar te maken voor de leefomgeving. Maar we blijven met onze voeten in de klei. We zijn dan ook met deze gedachte in staat geweest om innovatieve producten te maken. Wij adviseren onze opdrachtgevers over vraagstukken betreffende organisatie, financiën, planning, capaciteit en interacties tussen de burger en beherende organisaties. Onze opdrachtgevers adviseren we over het spanningsveld tussen kwaliteit versus het beschikbare budget en haalbaarheid. Dit is een uitermate boeiend en actueel spanningsveld.

“Zicht voor mens en bedrijf in de leefomgeving”

Hoe kan je de (beeld)kwaliteit van de leefomgeving helder in beeld brengen en beheren? Hoe houd je het overzicht over de veelheid van (financiële) gegevens? Cyber levert concrete producten en instrumenten die besturen in staat stellen optimaal besluiten te nemen en beheerders in staat stellen optimaal sturing te geven aan het beheer.

Ter ondersteuning van onze advisering maken wij gebruik van ‘Impact online’ en ‘ProVit online’. Dit zijn door Cyber ontwikkelde rekenmodellen waarmee de optimale balans tussen efficiëntie, kwaliteit, kosten, arbeidsbehoefte en indirecte uren wordt gemaakt.

Het profiel van de adviseur / projectleider ziet er als volgt uit:

 • Je bezit een HBO diploma gericht op management van de openbare ruimte.
 • Je hebt ruime ervaring in het vaktechnische werkveld IBOR, bij voorkeur ook ervaring met contractvorming, werkvoorbereiding en calculatie gericht op de meerdere onderdelen van de openbare ruimte.
 • Je houdt van cijfermatige vraagstukken gekoppeld aan beleid en beheer, die een appél doen op je creativiteit, nieuwsgierigheid en doortastendheid
 • Je hebt de vaardigheden om de juiste keuze te maken en vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk/probleem te kijken en de klant hierover te adviseren
 • Je vindt een positieve werksfeer, innovatie van producten, teamwerk, ondernemen en kwaliteit leveren belangrijk en draagt daar graag aan bij.

Wij bieden

Cyber is een adviesbureau met goede arbeidsvoorwaarden. We werken aan afwisselende projecten in verschillende teams. We maken innovatieve producten. Er wordt in jou als collega op verschillende manieren geïnvesteerd. De standplaats is Bodegraven en/of Zwolle. Een praktijkcase maakt onderdeel uit van de procedure.

Neem voor meer informatie contact op met Frans Bouwman frans.bouwman@cyber-adviseurs.nl of Astrid Hoevenagel astrid.hoevenagel@cyber-adviseurs.nl (0)172 631 720

Cyber is al 30 jaar een toonaangevend adviesbureau voor de openbare ruimte. Wij adviseren onze opdrachtgevers (80% gemeenten) over organisatievraagstukken, IBOR beleid- en beheerplannen, schouwen, geld en kwaliteit in de openbare ruimte. Opdrachtgevers streven naar een leefomgeving die schoon, heel en veilig is. De laatste jaren is daar de aandacht voor beleving bijgekomen. Cyber helpt opdrachtgevers om samen te werken aan een prettige leefomgeving.

We zoeken een technisch projectmedewerker met een goed analytisch vermogen en affiniteit met IT.  De functie valt onder het Cyber onderdeel ‘For Your Information’, dat zich volledig bezighoudt met kwaliteitsmetingen (schouwen) in de openbare ruimte, bedrijventerreinen, winkelgebieden en vastgoed van wooncorporaties. We leveren concrete producten, rapportages en instrumenten die beheerders in staat stellen optimaal sturing te geven aan het beheer.

“Meten is weten”

Wat ga je doen: 

Als projectmedewerker bereid je de metingen voor en ondersteun je de schouwers bij het gebruik van soft- en hardware. Je levert de schouwresultaten op aan de klant. Je analyseert de schouwresultaten en geeft hier advies over. Je werkt regelmatig aan productontwikkeling. Ook denk je mee hoe informatie op heldere en aantrekkelijke gevisualiseerd kan worden. Het is, kortom, een veelzijdige functie.

Het profiel dat wij zoeken:

 • Je hebt ervaring in het analyseren en vastleggen van gegevens.
 • Je werkt resultaatgericht en accuraat.
 • Je bent klantgericht, vriendelijk en adequaat.
 • Je kunt kritisch denken, analyseert en beoordeelt onafhankelijk van anderen informatie.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je vindt een positieve werksfeer, innovatie van producten, teamwerk en kwaliteit leveren belangrijk en draagt daar graag aan bij.
 • Minimaal MBO werk – en denkniveau

Wat wij bieden

Cyber is een adviesbureau met goede arbeidsvoorwaarden. We werken in uiteenlopende projecten in steeds wisselende teams. We maken innovatieve producten. Er wordt in jou als collega op verschillende manieren geïnvesteerd en we bieden flexibele werktijden en werkplekken.

Reageren? 

Spreekt het je aan om één van onze kennisdragers van de schouwmethodiek te worden en voldoe je aan het profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek. Een praktijkcase maakt onderdeel uit van de procedure. Neem om te reageren contact op met Marian Kunst T06 207 037 54. Voor meer informatie over Cyber zie www.cyber-adviseurs.nl. 

Werken bij

Ons bureau bestaat uit enthousiaste professionals die een gedeelde passie voor het vakgebied buitenruimte hebben. Onze bedrijfscultuur is open waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. De werksfeer is ‘informeel zakelijk’. Bij Cyber werken betekent veel uitdaging, afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacature Cyber adviseurs

Open sollicitatie

Spreekt werken bij Cyber jou aan maar pas je niet in het profiel van bovenstaande functie(s)? Dan horen we toch graag van je! Heb je een relevante achtergrond in werk en/of opleiding? Je kunt dan een open sollicitatie naar ons sturen. Deze kun je mailen naar info@cyber-adviseurs.nl. Geef duidelijk aan waar jouw ambities liggen en hoe jij denkt ons team te kunnen versterken.

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.