organisatie1
beleidenbeheer1
IBOR1
beleids- en beheerplannen1
Visie openbare ruimte1
Burgerparticipatie1
zwerfafvalaanpak1
Contracten en aanbesteding1
geldenkwaliteit1

Zwerfafval

Een schone leefomgeving zonder zwerfafval is van groot belang. Waarom? In een schone omgeving gedragen mensen zich netter, voelen zij zich veiliger en zijn ze meer tevreden en minder geërgerd dan in een rommelige omgeving. Een schone omgeving trekt daarnaast meer bezoekers aan en draagt bij aan een hogere vastgoedwaarde.

Zwerfafvalaanpak

Cyber adviseert u graag over de aanpak van zwerfafval. Onze brede kennis en ervaring op het gebied van zwerfafval en de verbinding tussen beheer, gebruik en inrichting zijn daarbij uniek. Denk aan een training ‘beeldgericht reinigen’, een meerjarig zwerfafvalplan, een ‘schoon-schouw’ met bewoners, plaatsingsrichtlijnen voor afvalbakken, de aanpak van plastic soep en communicatie- en participatieadvies.

De jaarlijkse zwerfafvalvergoeding à € 1,19 per inwoner biedt gemeenten kansrijke mogelijkheden om zwerfafval extra aan te pakken. Lees in onze flyer meer over deze kansen.

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.