organisatie1
beleidenbeheer1
geldenkwaliteit1
osten- en arbeidscalculatie1
Kwaliteitsmeting1
Monitoringsplan1
Gebiedsontwikkeling1

Geld & kwaliteit

Cyber gaat voor buitenruimtes en organisaties waar publieke middelen goed worden besteed. Hiervoor is het nodig om zicht en grip te hebben op geld en kwaliteit.

‘Je kunt elke euro maar één keer uitgeven.’

Iedere beheerder van de openbare ruimte wil met de beschikbare middelen een optimaal resultaat neerzetten, maar hoe maak je die ambitie waar? Cyber ondersteunt uw organisatie door de middelen zo effectief mogelijk in te zetten en maakt integrale kostenafwegingen.

Met Impact Online© berekenen we beheer- en onderhoudskosten en maken we capaciteitsramingen voor uitvoeringsorganisaties en binnendiensten.

‘Buitenruimte in Beeld’

Hoe kun je de kwaliteit van de openbare buitenruimte helder in beeld brengen en beheren? En hoe houd je overzicht over de grote hoeveelheid gegevens?

Met Ifocus brengen we de kwaliteit van de buitenruimte in beeld. We doen dit voor gemeenten, woningcorporaties, winkelcentra, bedrijventerreinen, stations en OV-voertuigen.

Deze site beschrijft hot ED medicijnen kan helpen mensen om een aantal intieme problemen op te lossen. En cialis is een echt beroemd pil en het blijkt effectief te zijn.